El nou disc d'Els Pets es titularà 'L'àrea petita'

El 13 de setembre el presentaran al MMVV

| 03/09/2013 a les 13:00h

La criatura ja té nom: L'àrea petita (RGB Suports) serà el tretzè disc d'estudi d'Els Pets. Segons explica el grup, és "la zona on tot acaba tenint sentit, on es finalitzen i es concreten totes les jugades per molt impossibles que semblin al principi". Així titularan la seva nova remesa de cançons, que arribarà a les botigues l'1 d'octubre.
  

El grup ha explicat el significat del títol del disc, L'àrea petita: "És la zona on cal definir-se, on no és possible cap mena d’especulació. És el lloc on et retrates de debò, on no pots fingir o contemporitzar si no vols ser castigat. És també la zona on tot acaba tenint sentit, on es finalitzen i es concreten totes les jugades per molt impossibles que semblin al principi. No, no és una zona idíl·lica, també hi ha joc subterrani, cops de colze i errades clamoroses, però també plenitud i èxtasi i això fa que sigui un lloc de debò, potser la zona més real del camp i d’aquest joc fascinant que la gent que hi entén en diu fer cançons".
A l'Enderrock de setembre hi trobareu una entrevista a Els Pets on el grup explica els primers detalls d'aquest nou disc. Gavaldà diu que valora molt positivament la celebració dels 25 anys del grup: “Ha estat molt bé i estem molt agraïts per tot, però volem reivindicar que encara som vigents, i la millor manera per demostrar-ho ha estat intentar fer un àlbum diferent, que trenqués amb el que ha estat la sonoritat del grup els últims anys.”
El treball ha estat enregistrat entre l'estudi casolà de Refree a Barcelona i els MusicLan d'Avinyonet de Puigventós, i sonarà per primer cop en directe a Vic (13 de setembre) i a Tarragona (14 de setembre). 
 


Foto: Juan Miguel Morales
Arxivat a: Enderrock