Mine! s'aturen

El 12 de desembre faran el darrer concert a l'Heliogàbal

| 12/09/2013 a les 11:20h

La fi del món (Música Global, 2012) és la darrera referència discogràfica dels barcelonins, el sisè àlbum del quartet Mine! Al desembre tancaran la gira de presentació d'aquestes cançons, però ja han anunciat que després faran una aturada indefinida: "Tenim ganes de canviar, de provar coses noves. És una evolució natural en tota història", ha explicat Albert Rams (cantant i guitarrista) a Enderrock.cat.

 
"Us comuniquem la banda ha pres la decisió d'aturar l'activitat un cop complerts els darrers compromisos de l'any. Serà una aturada indefinida. Ben aviat farem un comunicat a la nostra pàgina web parlant sobre aquest tema", han escrit avui a primera hora del matí Mine! a través de la seva pàgina oficial de Facebook
"Portem un ritme molt frenètic des que vam començar. Teníem ganes de provar altres coses. Jo vull fer un projecte en solitari, el Berni també té una altra història... Per fer altres coses bé necessites parar l'activitat, no fer-ho tot a la vegada", explica Albert Rams.
Encara no tenen clar si serà una aturada per sempre o si tornaran a emprendre el camí junts d'aquí a uns mesos: "No ho sabem, de moment tenim clar que al desembre fem l'últim concert i el temps dirà. No ens tanquem cap porta a res. No volem forçar cap maquinària. Som tots col·legues i mantindrem el local, ens continuarem veient sí o sí, però farem altres històries".

Últims concerts
Entre els compromisos confirmats, hi ha una actuació el proper dissabte 28 de setembre al Bocanord (Barcelona), el 25 d'octubre al Cafè Slàvia de les Borges Blanques, el 15 de novembre a la Tourmix de Girona i un darrer concert el 12 de desembre a l'Heliogàbal de Barcelona. El concert al bar barceloní serà la darrera oportunitat de veure'ls en directe.
Arxivat a: Enderrock