"Boig per tu" esdevé musical

S'estrena dissabte al Teatre Atlàntida de Vic

| 09/10/2013 a les 07:00h

Les cançons de Sau són les grans protagonistes del musical Boig per tu, que després de l'estrena aquest dissabte a la capital d'Osona en dues sessions (a les 18 i 21.30 h) s'instal·larà a la sala Barts de Barcelona del 5 de desembre al 2 de febrer.
 Boig per tu Foto: Xavier Mercadé
 
Un grup de joves es troben just acabat el curs escolar i encaren un estiu en què les circumstàncies els situaran davant un món nou: el pas a una certa maduresa sentimental que els marcarà el futur més immediat. Així comença el musical Boig per tu , basat en una història escrita per Joan Gallart, amb direcció artística de Ricard Reguant i la direcció musical del mateix Pep Sala , tots plegats sota la batuta de la productora Silencio Rodamos. 
Un jove elenc d'actors serà l'encarregat de fer realitat aquesta història a l'escenari. Carla Mercader és una de les protagonistes del musical: interpreta el paper de la Núria. Mercader ve d'una família d'actors, i Boig per tu és el primer musical que farà: "Ser cantant és una decisió que he pres jo, i és per això que em motiva moltíssim", explica.
L'Andreu és un altre dels personatges que pujaran a l'escenari, interpretat per Joan Olivé: "Abans ja havia treballat amb Pep Sala : va ser el productor del disc del meu grup Splac . Amb el musical he complert un somni. Amb el grup ja havíem cantat el 'Boig per tu' al Razzmatazz amb el Pep Sala , i llavors ja em vaig emocionar moltíssim. Però l’altre dia, a la presentació de Flaixbac del musical a la Mercè, davant quinze mil persones, van començar els dos primers acords i la gent ja es va tornar boja. I a primera fila eren nanos de catorze i quinze anys! Això és el més increïble. És una cançó viscuda per mi, pels meus germans, fins i tot els meus pares se la saben. I xavals que escoltaven grups d’ara com Vuit se la sabien i cridaven d’emoció!".
Els acompanyen a l'escenari Roger Borrull (Sebas), Cristina Murillo (Montse), Lídia Ibáñez (Carme), Roc Oliver (Pere), Neus Pàmies (Gemma), Ferran González (Eduard), Júlia Creus (Paula), Pol Nubiala (Riki), Mónica Macfer (Laia), Arnau Lobo i Òscar Monclús (Robert).
Arxivat a: Enderrock