La FiM busca grups

La XV FiM se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de maig

| 30/10/2013 a les 06:59h

Aquesta setmana s'ha engegat la convocatòria artística per a grups que vulguin participar a la 15a edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca. Fins al 20 de desembre les bandes poden presentar-hi les seves propostes.
 The Mamzelles a la FiM Foto: Xavier Mercadé

Les inscripcions estaran obertes fins al 20 de desembre a través de la seva web, www.firacarrer.cat. La convocatòria està oberta, és gratuïta i s’adreça a músics, grups o solistes que tinguin un projecte musical professional o en via de professionalització i vulguin donar-se a conèixer entre els professionals del sector i els mitjans de comunicació el proper mes de maig a la fira professional de música emergent. Per entrar a la convocatòria artística, els grups han d’omplir el formulari a la web de la FiM i penjar-hi enllaços d’àudio, foto, vídeo i dades de contacte.

Darreres edicions
A l’edició del 2013 s’hi van inscriure més de 800 propostes musicals, de les quals se'n van programar una quarantena, de tots els estils i formats, que van fer de la FiM Vila-seca un any més l’aparador del panorama musical novell català. Amb l’objectiu de copsar l’emergència creativa i l’avantguarda musical del país, la FiM va aplegar més de 280 professionals i 24.000 persones. 
Arxivat a: Enderrock