Llach i Morente canten "Vida"

Uneixen les seves veus a 'El disc de La Marató', que també distribuirà Enderrock

| 30/10/2013 a les 10:13h

El diumenge 15 de desembre se celebrarà una nova edició de La Marató de TV3 dedicada a les malalties neurodegeneratives: en aquest marc es publicarà també El Disc de la Marató, en el qual ja s'ha avançat que Llach i Morente faran per cantar la cançó "Vida", publicada l'any 1979 per Llach. Enderrock distribuirà al quiosc una edició especial amb el CD i un llibret amb el making of.
 Llach i Morente Foto: Arxiu TV3 

Estrella Morente és una de les grans artistes convidades a participar a El disc de La Marató d’enguany. La filla de l’enyorat mestre del flamenc Enrique Morente i de la bailaora Aurora Carbonell hi farà duet amb Lluís Llach, en una trobada que busca "la fusió del flamenc amb l’aire mediterrani", segons explica Àngel Lacalle, director d'El disc de La Marató. Els dos músics han sumat les seves veus a "Vida" per participar en una edició de l'acte que vol recollir fons per investigar en l'àmbit de les malalties neurodegeneratives del cervell, que tots dos han viscut de prop.

Enderrock se suma a la distribució del disc
Enguany per primera vegada Enderrock se suma a la distribució d'El disc de La Marató: serà amb una edició especial amb el CD acompanyat d'un llibret exclusiu amb les imatges i explicacions dels preparatius d'aquest disc faraònic. A més a més, el disc serà al quiosc no només el cap de setmana del 15 de desembre, sinó durant tot el mes, gràcies a la distribució que en farà la revista.

Arxivat a: Enderrock