Joana Serrat, protagonista de l'EDR1

Neix la revista digital setmanal d'Enderrock

| 12/12/2013 a les 12:45h

Aquest matí s'ha presentat al Col·legi de Periodistes de Barcelona el primer número d'una nova revista musical de periodicitat setmanal i format digital editada pel Grup Enderrock: EDR. Engeguem aquest nou projecte amb Joana Serrat a la portada: descobrim la gestació del seu nou disc, entrevistem Howard Bilerman i mostrem un tastet del nou treball. També en són protagonistes Sanjosex, Comelade i Riba i el disc Altres cançons de Nadal (Música Global, 5).
 

EDR complementarà l'edició de la revista mensual Enderrock i el diari musical digital Enderrock.cat: la nova capçalera digital EDR es trametrà a tots els subscriptors i als usuaris d’Enderrock.cat i es podrà llegir, escoltar i navegar-hi des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon mòbil. 
Al primer número d'EDR (que ja podeu llegir des d'aquest enllaç) parlem amb Joana Serrat de la gestació d'un disc que l'ha portat des de Vic fins a Montreal: està fent realitat els seus somnis amb un CD que ha enregistrat amb la producció de Howard Bilerman (ex Arcade Fire). Es tracta d'un reportatge que s'acompanya del tema "Green Grass", una demo del que serà el seu proper disc, i d'una entrevista al productor canadenc.
A més a més, a l'EDR1 hi trobareu un reportatge sobre el disc Altres cançons de Nadal (Música Global, 2013) acompanyat de l'estrena en exclusiva de dues de les cançons del disc: "Camins de ronda" de Joana Serrat i "No és broma" d'Adrià Puntí. El primer número del setmanari es completa amb l'entrevista a Carles Sanjosé, que està preparant amb la producció de Quimi Portet el nou disc que publicarà per Sant Jordi. Pau Riba i Pascal Comelade hi parlen del seu nou treball, Mosques de colors (DiscMedi, 2013).
A més a més, els concerts dels propers dies, les ressenyes discogràfiques de les darreres novetats (Filippo Landini, Toni Xuclà, Tomeu Penya, Empty Cage, Macedònia i Toti Soler), l'estrena del clip de la cançó "Tres voltes de bufanda al coll" de Jordi Calvet i les darreres peces audiovisuals de Pau Vallvé, Esther Condal, Cris Juanico i Bremen protagonitzen aquest número de debut del nou setmanari digital.
Arxivat a: Enderrock, corporatives