Mazoni i Adrià Puntí actuaran al BandAutors

Del 14 de febrer al 21 de març el Palau de la Música s'omplirà de música moderna

| 19/12/2013 a les 07:00h

La quarta edició del festival BandAutors presenta sis artistes: des de les novetats discogràfiques de Puntí i Mazoni al capdavant de la programació fins a Maika Makovski, Maria Rodés, DUO i Pepino Pascual
 Mazoni Foto: Noemí Elias

El cicle obre les portes a músics moderns de la música catalana, tant artistes consolidats com noves propostes emergents. La sala de concerts del Palau de la Música Catalana acollirà el 28 de febrer (21 h) el retorn d'Adrià Puntí, després de deu anys de silenci discogràfic. Per la seva banda, Mazoni farà triplet a la sala d'assaig de l'Orfeó Català per presentar Sacrifiqueu la princesa (BankRobber, 2014). Hi actuarà el divendres 21 de febrer (22.30 h) i l'endemà en sessió doble a les 19 h i a les 22.30 h.
Pepino Pascual, artista que comparteix escenari amb Albert Pla, La Troba Kung-Fú i Pascal Comelade, proposa un concert en solitari amb un repertori ben divers –danses tradicionals, èxits de l’estiu, grans temes del cinema–: serà el tret de sortida de la quarta edició del BandAutors, el 14 de febrer a les 21 h.
La cantautora Maria Rodés se suma al cartell del cicle el 14 de març (21 h) al Petit Palau. L'altra artista que també actuarà en aquest espai és Maika Makovski, que repassarà la seva trajectòria amb l'espectacle Sing de blues el 7 de març a les 21 h.
El BandAutors 2014 s'acomiadarà a ritme de jazz, de la mà de DUOT, el 21 de març (22.30 h), amb un recital d'improvisació interpretat per Albert Cirera (saxo) i Ramon Prats (bateria).
Arxivat a: Enderrock