Albert Pla, ingressat per un problema coronari

El músic suspèn els seus recitals a Barcelona i Madrid

| 28/01/2014 a les 12:08h

El cantautor Albert Pla ha suspès les seves actuacions a Barcelona i Madrid d'aquesta setmana arran d'un problema coronari, segons ha fet públic en una nota de premsa la sala Jamboree i el Círculo de Bellas Artes de Madrid. Pla ha estat ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona i està estable i fora de perill, segons han informat fonts pròximes a l'artista. 
 

El músic sabadellenc va ser ingressat ahir a la nit arran d'una dolència coronària a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on estarà en observació durant la pròxima setmana. El músic va estar preparant durant tota la jornada d'ahir el recital que havia d'oferir avui amb Pascal Comelade a la sala Jamboree de Barcelona, per al qual s'havien esgotat totes les localitats. 
Albert Pla ha suspès tots els concerts previstos aquesta setmana, tant el d'avui al Jamboree com els que havia de realitzar els dies 31 de gener i 1 i 2 de febrer al Círculo de Bellas Artes de Madrid. Es dóna el cas que aquests concerts havien estat envoltats de polèmica arran de les amenaces de grups d'extrema dreta, que havien arribat a convocar mobilitzacions contra la presència d'Albert Pla.
A totes les persones que havien adquirit entrades anticipades per als concerts de Barcelona i Madrid se'ls retornarà l'import. 

Arxivat a: Enderrock