Es posen a la venda les entrades per al comiat d'Obrint Pas

Faran dos concerts acústics al Teatre Principal de València el 23 i 24 de maig

| 26/02/2014 a les 20:00h

Ja es poden aconseguir al web del Teatre les entrades per als últims concerts dels valencians Obrint Pas. Els recitals de Barcelona, Palma i València seran els últims, i s'hi farà una gravació del disc en directe i en acústic.
 
Obrint Pas Foto: Xavier Mercadé

Obrint Pas es van acomiadar el desembre del 2013 amb el seu últim concert elèctric després de vint anys als escenaris. Ara tornen amb els últims concerts en format acústic. En un dia van exhaurir les entrades per al concert a l'Auditori de Barcelona els dies 5 i 6 de març, en el marc del BarnaSants.
A més de posar-se a la venda les entrades per al darrer concert, Obrint Pas han anunciat la data del concert de comiat a Palma: serà el 17 d'abril al Teatre Principal i aviat estaran disponibles les entrades. Totes les imatges i les gravacions d'aquests darrers concerts formaran part del disc que publicaran en directe i en acústic, tot fent un repàs a la seva trajectòria i mostrant la seva faceta més íntima.

Millor directe

Ahir també es va anunciar que els valencians han guanyat el Premi Enderrock al millor directe de l'any 2013 segons la votació popular. Així els seus seguidors han volgut retre homenatge a aquesta gira de comiat que els ha portat arreu dels Països Catalans.

Arxivat a: Enderrock