Novembre Elèctric presenta 'Roses'

Estrenem el videoclip d'una de les cançons del nou disc

| 26/02/2014 a les 15:00h

El trio liderat pel valencià resident a Madrid Yeray Calvo publicarà el mes de març el seu debut, Intactes (Mésdemil, 2014). Novembre Elèctric es mouen per un pop emotiu que relata les relacions personals, la fragilitat i fugacitat de les coses. Avui estrenem a Enderrock.cat el videoclip de la cançó que obre el disc, "Roses".
Novembre Elèctric Foto: Arxiu Mésdemil

Yeray Calvo (cantant, guitarrista i teclista) s'acompanya de Rodrigo Domínguez (baix) i Sergio León (bateria) per donar forma a Novembre Elèctric. Gravat als estudis Alisrecord de Madrid, la seva primera referència discogràfica ha tingut el suport de Pachi Garcia ‘Alis’ a la producció.
Intacte inclou onze cançons pop que capturen les etapes i emocions que hi pot haver en una relació personal. Temes que parlen de la inestabilitat, però també de l'esperança, dels finals que sempre vénen acompanyats de nous inicis. Amb aquesta idea, Novembre Elèctric han elaborat el videoclip de la cançó "Roses", on apareix el líder de la banda, Yeray Calvo. La història transcorre dins un pis on una parella s'acaba de traslladar per emprendre una nova etapa.
Pel que fa a l'àlbum, Novembre Elèctric han engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, per tal de cobrir les despeses d'edició i distribució del disc. El concert de presentació serà el dissabte 29 de març a la sala Costello de Madrid. També actuaran a València i Barcelona, i ho anunciaran properament al seu web.



Arxivat a: Enderrock