Joan Isaac presenta 'Cançons d'amor i anarquia'

En commemoració del 40è aniversari de l'assassinat de Salvador Puig Antich

| 02/03/2014 a les 07:00h

En el marc del festival de cançó d'autor BarnaSants, el cantautor barceloní actuarà avui a les 19 h  –coincidint amb l'aniversari de l'assassinat de Puig Antich– al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat. Joan Isaac presentarà un concert especial titulat Cançons d'amor d'anarquia on farà un homenatge al militant anarquista català Salvador Puig Antich, amb un recull de cants llibertaris de tots els temps.

Joan Isaac Foto: Juan Miguel Morales

El 2 de març de 1974 el franquisme assassinava el jove de 25 anys Salvador Puig i Antich, i el cantautor Joan Isaac li va dedicar la mítica cançó popular "A Margalida", amb una extraordinària melodia que de seguida va connectar amb el públic. Després de quaranta anys del crim, el BarnaSants ha volgut elaborar un concert per commemorar la tragèdia i recuperar la memòria de Puig Antich.
L'espectacle Cançons d'amor i anarquia s'estrenarà al festival, que serà enregistrat en directe per a la col·lecció BarnaSants. S'hi podrà escoltar cançons en català, castellà, anglès, francès i italià. També hi participaran amics i convidats com Jaume Arnella, Flaco Biondini, Maria del Mar Bonet, Sílvia  Comes i Anna Roig, entre d'altres. L'espectacle, amb algunes petites excepcions, es podrà tornar a veure a Sanremo (Itàlia) el 3 de maig.
El recital també té el suport de Cose di amilcare, un cicle apadrinat pel Club Tenco i BarnaSants.
Arxivat a: Enderrock