Primeres confirmacions del popArb

Mishima, Refree, Anímic i l'espectacle de Pascal Comelade i Pau Riba

| 05/03/2014 a les 16:58h

El festival popArb, que tindrà lloc els propers 27 i 28 de juny, ha donat a conèixer els primers noms del cartell de la desena edició: Mishima, Refree, Anímic i el duet format per Pau Riba i Pascal Comelade seran al festival d'Arbúcies, cita ja clàssica del pop català. 




El festival d’Arbúcies, situat al Parc Natural del Montseny, celebra que al llarg de deu anys s'ha convertit en un dels esdeveniments musicals amb més personalitat de l'escena catalana. Per commemorar aquesta data tan important el popArb pretén mostrar-se com un mirall de com ha evolucionat la música del país els últims anys. De moment ha confirmat quatre artistes. Dos d'ells són habituals del festival i van formar part ja de la primera edició: Mishima, que hi portaran el seu nou disc L'ànsia que cura (Warner, 2014), i Refree. També és un vell conegut del festival el grup Anímic, que en aquest cas presentarà Hannibal (BCore, 2013). I com a cirereta del pastís el popArb programa el directe del primer disc en comú de Pau Riba & Pascal Comelade: Mosques de colors (DiscMedi, 2013). 
El festival ha anunciat també que el 7 de maig tindrà lloc una festa especial a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona en què es donarà més detalls del cartell. Fins al dijous 6 de març a les 15.59 h es podran seguir comprant els abonaments per al popArb 2014 a 45 euros. A partir de llavors el preu passarà a ser de 50 euros. 



Arxivat a: Enderrock