Txarango, Love of Lesbian i Gerard Quintana al Canet Rock 2014

Les entrades es posen a la venda el 25 de març

| 07/03/2014 a les 13:03h

El renascut festival Canet Rock ha anunciat avui tres dels noms que formaran part del seu cartell. Es tracta de Txarango, Gerard Quintana amb Xarim Aresté i Love of Lesbian. Tots tres artistes prendran part d'aquest esdeveniment, que tindrà lloc el 5 de juliol a Canet de Mar. L'organtizació també ha anunciat que les entrades es posaran a la venda a partir del 25 de març. 



El festival ha fet pública avui també la seva imatge gràfica, la seva pàgina web i els seus perfils a les diferents xarxes socials. El cartell complet encara trigarà uns dies revelar-se, i en formaran part una desena dels artistes punters del moment. El Canet Rock se celebrarà en un espai encara per determinar d'aquesta localitat del Maresme, i a més d'un gran esdeveniment musical vol esdevenir un espai de llibertat i expressió popular.
El Canet Rock torna 35 anys després de la seva primera edició, i ho fa impulsat per la promotora SunMusic, integrada, entre altres, per Fede Sardà i Gemma Recoder, que des de fa anys gestionen l'emblemàtica sala Luz de Gas de Barcelona. Sun Music ha assumit la tasca de producció de grans esdeveniments com el Concert per la Llibertat o el concert Les Nostres Cançons Contra la Sida. L'ànima del nou Canet Rock continua sent un dels impulsors inicials de la idea: Josep Maria Mainat, històric component de La Trinca. Ell ha estat el responsable de donar-hi la nova empenta, que ha tingut de bon començament la complicitat del consistori local de Canet.
Arxivat a: Enderrock