El triple disc d'Eric Fuentes a l'#EDR 15

A més d'Oques Grasses, Sanjosex, Albert Jordà i Txarango

| 18/03/2014 a les 12:30h

Eric Fuentes Barcelona (BCore Disc, 2014) és un triple disc del barceloní: ell és el protagonista de portada d'aquest número d'#EDR. Un nou vídeo campestre d'Oques Grasses, un tema del nou disc d'Albert Jordà i l'avançament del nou àlbum de Sanjosex són coprotagonistes d'un #EDR on avancem una nova remesa de grups confirmats per actuar a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca.


A #EDR podràs escoltar totes les cançons que formen part del nou triple disc del barceloní Eric Fuentes. Ell és el protagonista d'un número on també podeu sentir "Quan tot està per fer", el senzill que Albert Jordà avança del seu proper disc. I la cançó "Llum fluorescent" és la que han escollit Oques Grasses per a un nou vídeo campestre que estrenem en aquest número d'#EDR.
A més a més, hi trobareu una pinzellada del nou disc de Sanjosex, l'avançament d'una nova remesa de grups que actuaran a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca i un recordatori als Premis Enderrock, a través de les paraules de Lluís Gendrau, responsable del discurs inaugural de la gala.

Discos i clips
Des d'avui ja es pot descarregar el nou disc de Txarango. Som riu (DiscMedi) obre la secció de discos d'#EDR, que aquesta setmana també presenta les novetats discogràfiques de Samitier, Dept., Liannallull, Gnaposs i Jo Jet i Maria Ribot. La secció de clips conté les peces audiovisuals d'Ebri Knight, Esperit!, CyBee, Marcel Cranc i Evripidis And His Tragedies.
Arxivat a: Enderrock