Xavi Sarrià presenta 'Totes les cançons parlen de tu'

El cantant d'Obrint Pas publica la seva primera novel·la

| 26/03/2014 a les 06:59h

El músic Xavi Sarrià presenta avui 26 de març a les 19 h al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia la seva primera novel·la, titulada Totes les cançons parlen de tu (Sembra Llibres), acompanyat de Cesk Freixas i Miquel Gironès. Després de la gran acollida amb el seu primer llibre de ficció l'any 2008, Històries del Paradís (Bromera), el cantant s'endinsa en una novel·la basada en la València dels anys noranta.

Xavi Sarrià


El cantant d'Obrint Pas ha estat treballant durant dos anys en la novel·la que s'acaba de publicar aquest mes de març:
Totes les cançons parlen de tu (Sembra Llibres). Xavi Sarrià la defineix com "una novel·la emotiva que ens atrapa en la teranyina afectiva dels seus protagonistes per parlar-nos de les vivències i les absències que ens han fet qui som". La història comença quan l'Ivan torna a València per enfrontar-se a les seves ombres, en una època dels anys noranta en què es patien batalles socials, culturals i polítiques. Sarrià s'ho ha pres amb calma, i al llarg d'aquest temps ho ha anat compaginant amb els concerts del seu grup.
Avui presentarà la novel·la al CAT acompanyat de Cesk Freixas i el seu company Miquel Gironès. El proper dijous 27 de març serà a Gandia, a les 19 h a Gavina Llibres. Divendres 28 de març farà la presentació del llibre a València, a les 19 h a la Societat Coral el Micalet, acompanyat pel crític literari Francesc Calafat i els seus companys d'Obrint Pas: Miquel Ramos i Miquel Gironès. Dissabte 29 de març serà a Xàtiva, a les 19 h a la llibreria La Costera, amb el periodista i escriptor valencià Xavi Aliaga.
Arxivat a: Enderrock