Torna Tancat per Defunció

Els sabadellencs publiquen un disc recopilatori i amb cançons inèdites

| 20/04/2014 a les 07:00h

Després d'haver ressorgit el 2011 en concerts de petit format, el grup de rock català ha decidit tancar-se a l'estudi i enregistrar Obert per a tu (autoeditat), una relectura de la seva obra. Per tal de finançar el projecte, Tancat per Defunció va impulsar una campanya de micromecenatge amb èxit. Ara el grup està immers en la gravació dels clips d'alguns dels temes. 
 

La banda va néixer el 1986 a Sabadell i va formar part del fenomen del rock català, amb tres discos editats: Sense retorn (Picap, 1990), Llença-t'hi (Picap, 1990) i Bevent silenci (autoeditat / AZ Récords, 1995). L'any 2009, Tancat per Defunció va anunciar la seva dissolució, després d'haver realitzat concerts intermitents i amb un disc enregistrat, però no editat. 
A partir del 2011 els sabadellencs van tornar als escenaris en concerts de petit format, amb les piles renovades, i una nova banda on només queden dos membres de la formació inicial: Jaume Papell (veu i guitarra) i Enric Romà (baix). Fruit del retorn, Tancat per Defunció van decidir enregistrar un recopilatori dels seus èxits, una retrospectiva de la seva discografia amb el so actual del grup. Els vallesans van iniciar una campanya a través de Verkami per fer-ho possible i gràcies a 177 mecenes s'han autoeditat Obert per a tu.   
Arxivat a: Enderrock