Enderrock TV a El Punt Avui Televisió

Avui s'inaugura el magazín 'L'illa de Robinson'

| 22/04/2014 a les 15:00h

Demà, dia de Sant Jordi, s'estrena oficialment l'emissió d'El Punt Avui Televisió, un nou projecte periodístic que inclourà l'espai Enderrock TV amb entrevistes i concerts acústics. Avui dimarts a les 20 h es farà la inauguració d'aquest nou canal.
 Enderrock TV

Avui s'inaugura El Punt Avui Televisió, tot i que la programació regular començarà demà, dia de Sant Jordi. Així, demà Enderrock TV torna a la petita pantalla, i ho fa amb un nou format que oferirà diàriament l'actualitat musical catalana de dilluns a divendres. L'espai, presentat per la periodista Elisenda Soriguera, s'emetrà al final del magazín L'illa de Robinson, presentat pel periodista Eduard Berraondo, al voltant de les 22.45 h, i inclourà una entrevista en directe i la interpretació d'una cançó en format acústic a càrrec d'alguns dels principals artistes de l'escena catalana.
Aquesta no serà l'única aparició del Grup Enderrock a El Punt Avui Televisió: cada dilluns de 22 a 23 h les revistes i projectes editorials seran presents en un espai de tertúlia que farà un cop d'ull a productes ‘amics' dels de l'emissora.
Arxivat a: Enderrock, corporatives, enderrock tv