Esne Beltza en concert

Sortegem tres entrades dobles per als concerts de Manresa i Girona

| 05/05/2014 a les 15:00h

El grup basc presentarà el seu nou disc, Gora! (Propaganda pel Fet!, 2013), aquest divendres 9 de maig a les 22 h a la sala Stroika de Manresa i el dissabte 10 de maig a les 21 h a la sala La Mirona de Salt. A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles per a cadascun dels concerts.


Esna Beltza Foto: Arxiu Propaganda pel Fet!
La banda de música negra euskaldun Esne Beltza acaba de publicar el seu quart àlbum, Gora! (Propaganda pel Fet!, 2013), amb una nova dosi de reggae, ska i hip-hop i combinant la música negra amb el ball i la festa. En aquest nou disc el grup basc ha tingut la col·laboració del músic Fermin Muguruza, la rapera Mala Rodríguez, el grup americà de 'dirty reggae' The Aggrolites, La Pegatina i D'Callaos, entre altres.
El grup basc actuarà aquest divendres a Manresa (sala Stroika, 22 h) acompanyat d'Itaca Band, i dissabte a Girona (sala la Mirona de Salt, 21 h) amb Itaca Band i Pirat's Sound Sistema. Les entrades anticipades es poden aconseguir al web de la Sala Storika i al web de la Propaganda pel Fet! per 10 €.

Vols anar als concerts de Manresa i Girona?
Per participar al sorteig de tres entrades dobles per a cada concert (Manresa o Girona), només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI especificant quin concert voleu. Entre tots els que ens escriviu sortejarem les invitacions.

Arxivat a: Concursos