Disc d'homenatge a Pi de la Serra

Un regal especial a l'Enderrock de maig

| 22/05/2014 a les 15:00h

Amb el número de la revista Enderrock de maig distribuim el disc d'homenatge a Pi de la Serra titulat Si els fills de puta volessin... el Quico es faria caçador (BarnaSants, 2014). El festival de cançó BarnaSants ha promogut un homenatge amb quinze artistes de les noves generacions que revisiten les peces més emblemàtiques del cantautor barceloní.
Quico Pi de la Serra Foto: Juan Miguel Morales

En el marc de l'any Pi de la Serra, que commemora els 50 anys de trajectòria del 'jutge' pioner i més veterà en actiu, s'ha volgut fer un homenatge amb un recull de versions del cantautor barceloní titulat Si els fills de puta volessin... el Quico es faria caçador. El disc conté una quinzena dels temes més emblemàtics versionats: "Nocturna", del disc Quico - Maria del Mar (Ariola, 1979), a càrrec del solsoní Roger Mas; "El burro i l'àguila", del disc No és possible el que visc (Basf, 1974), pel penedesenc Cesk Freixas; "La cultura", del disc No és possible el que visc (Basf, 1974), pel torrentí Pau Alabajos; "Romanço en mi", del disc Francesc Pi de la Serra (Edigsa, 1967), pel grup VerdCel; "Si els fills de puta volessin no veuríem mai el sol", del disc Pi de la Serra a Madrid (EMI-Odeón, 1977), pel cantautor empordanès Juanjo Bosk; "Suau", del disc Amunt i avall (Betibú Produccions, 1995), per la cantautora ebrenca Montse Castellà; "Passejant per Barcelona", del disc Triat i garbellat (Discophon, 1971), pel cantautor d'Hospitalet Dani Flaco; "Cançó en I" del disc Fills de Buda (Le Chant du Monde, 1974) pel cantautor de Xàtiva Feliu Ventura; "Passen els dies", del disc Tot (K. Industria Cultural, 2007), per la cantautora Sílvia Comes; "Cançó Mansa", del disc Quico, rendeix-te! (Ariola, 1988), per la cantautora ponentina Meritxell Gené; "La mala setmana", del disc Quico, rendeix-te! (Ariola, 1988), pel santboià Alejandro Martínez; "L'home del carrer", de l'EP Canta les seves cançons II (Edigsa, 1964), per la cantautora Bikimel, "La meva estrella", del disc No és possible el que visc (Basf, 1974), pel cantautor de Badalona Albert Fibla; "Sento el vent", del disc No és possible el que visc (Basf, 1974), pel cantautor del Carmel Jordi Montañez, i finalment el bonus track amb la cançó "Blaus", del disc Pijama de saliva (Edigsa, 1982), pel guitarrista Amadeu Casas.
Aquestes cançons formen el conjunt del disc d'homenatge amb els temes més destacats de tota la trajectòria musical del cantautor Pi de la Serra.
Arxivat a: Enderrock