Compte enrere per a l'Arts d'Estiu

Sortegem entrades per als concerts de Mishima, Els Amics de les Arts i Els Pets

| 30/06/2014 a les 07:01h

Aquest divendres 4 de juliol comença la quarta edició del festival Arts d'Estiu Costa Barcelona a Pineda de Mar. La ciutat del Maresme acollirà diferents propostes culturals durant les nits de divendres de juliol i agost. Els Pets, Els Amics de les Arts, Mishima, Sergio Dalma, DeuDeVeu i Miguel Poveda són els músics convidats a la cita.

 Els Amics de les Arts Foto: Xavier Mercadé

L'Arts d'Estiu se celebrarà del 4 de juliol al 30 d'agost a l'espai Sant Jordi de Pineda de Mar. El festival ve carregat de propostes per a tots els públics i edats i combina diferents disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre, la màgia i l'humor. 
La programació musical d'enguany portarà les actuacions del grup vocal DeuDeVeu (11 de juliol, 22 h), que presentarà el seu primer treball, Junts (Música Global, 2014); el sabadellenc Sergio Dalma, que presentarà el seu setzè àlbum, Cadore 33 (18 de juliol, 22 h); el grup barceloní Mishima (25 de juliol, 22 h) amb les cançons del disc L'ànsia que cura (The Rest Is Silence / Warner Music, 2014); Els Amics de les Arts (8 d'agost, 22 h) amb la nova gira del disc Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014); el barceloní Miguel Poveda, amb el seu espectacle que veu del flamenc (15 d'agost, 22 h), i finalment Els Pets, amb L'àrea petita (RGB Suports, 2013).

Vols anar a l’Arts d’Estiu?
A Enderrock.cat sortegem entrades per als concerts de Mishima (25 de juliol), Els Amics de les Arts (8 d’agost) i Els Pets (22 d’agost). El concurs estarà obert durant 7 dies i per participar-hi només cal que envieu un correu electrònic a [email protected], en el que especifiqueu a quin dels tres concerts voleu anar, i el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI. Entre tots els participants anunciarem els guanyadors. 
Arxivat a: Concursos