Nit d'estrelles al Gastromusical

Joan Colomo i Jordi Jacas delectaran avui oïda i paladar

| 31/07/2014 a les 06:59h

Adrià Puntí, Coque Malla, Joan Colomo i Jazz Machín hi posen la música; Jordi Herrera, Jordi Jacas, Jean Luc Figueras i Víctor Quintillà hi donen gust. Al restaurant El Molí de l'Escara, durant sis nits de juliol i agost, un cartell amb músics i cuiners proposa una experiència única: fusionar la gastronomia més creativa amb una selecta proposta musical.

Joan Colomo Foto: Juan Miguel Morales


El Gastromusical va començar ahir amb els sons rockers d'Adrià Puntí i la cuina desenfadada de Jordi Herrera, i continuarà aquest vespre amb la jornada més esperada: la Nit de les Estrelles. La proposta es planteja com una revetlla popular, una festa amb ball inclòs que tindrà com a protagonistes la cuina de Jordi Jacas i Joan Colomo, que reinventarà la radiofórmula. La gastronomia i la música serviran també per celebrar el 20è aniversari del Molí de l’Escala, amenitzat per les versions de Colomo.
La festa continuarà demà amb l'exlíder de Los Ronaldos, Coque Malla, i un dels cuiners més influents del nostre país, Jean Luc Figueras. El cap de setmana del Gastromusical serà per a dues de les noves propostes d’aquesta edició: el Gastrokids (on els nens aprendran, a través de tallers, els hàbits d'una cuina saludable) i el Gastrocinema (moment en què es projectarà Quadrophenia, basada en l’òpera rock del mateix nom de la banda anglesa The Who). Els encarregats de tancar la vuitena edició del Gastromusical seran el grup Jazz Machín i el xef Víctor Quintillà, el dilluns 4 d'agost.
A més a més, el Gastromusical destinarà els diners que es recaptin en el sorteig de regals que es farà al final de cada vetllada a una causa solidària. L’associació beneficiada aquesta vegada serà la Fundació Banc dels Aliments de Girona.
Arxivat a: Enderrock