Ja és aquí el Festival Internacional de Música de Cadaqués

Comença el 2 d'agost amb Albert Guinovart i Miquel Bofill

| 01/08/2014 a les 07:00h

El Festival Internacional de Música de Cadaqués engega demà dissabte 2 d'agost amb un concert del duet format pel pianista Albert Guinovart i el saxofonista Miquel Bofill. L'edició d'enguany proposa una vintena d'actuacions en 16 dies, de pagament i gratuïtes, en diversos espais de la població. Les properes jornades hi actuaran Texas, Baumut, Toni Xuclà i Gemma Humet i Barcelona Gospel Messengers, entre d'altres.
 Albert Guinovart Foto: Juan Miguel Morales

Cadaqués acull a partir d'aquest dissabte dues setmanes de música i festa a la vora del mar. Amb un mínim d'un concert cada dia, la 43a edició del festival aplega una gran varietat de propostes per a totes les franges d’edat. Un any més, el plantejament del festival és representar l’eclecticisme i l’amalgama de tendències que han enriquit aquesta cita, una de les més arrelades de la Costa Brava.
L’Església de Santa Maria de Cadaqués (on va néixer el festival als anys 70) serà el punt d’inici i de cloenda i acollirà, com a actuació destacada i amb motiu del 200 aniversari de la creació del saxofon, Albert Guinovart i Miquel Bofill. Els concerts de format més gran tindran lloc, un any més, a l'escenari de Sa Conca, que veurà desfilar Texas (entrades exhaurides), Blaumut, Toni Xuclà i Gemma Humet, Barcelona Gospel Messengers, Manel Fuentes i el Cor Geriona.
El festival també porta una gran varietat de propostes gratuïtes en diversos espais emblemàtics de la població, entre les quals un concert en record del 25è aniversari de la mort de Salvador Dalí, a càrrec del grup TheWaveEnsemble.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz