El Bona Nit Barcelona torna per quedar-se

El festival serà el 19 de juliol al Poble Espanyol

| 19/07/2014 a les 07:00h

El Bona Nit Barcelona celebra la segona edició després de l'èxit del 2013. Un cartell amb identitat pròpia el confirma com un dels festivals més interessants de la ciutat comtal.
Raydibaum Foto: Arxiu Enderrock
Pensat com a experiència única per tothom que vulgui fugir dels formats massius, el Bona Nit Barcelona recull el testimoni de la seva edició passada. L'intent de reduir l'impacte al medi ambient i de promoure hàbits saludables segueixen sent dos pilars per a la cita, que aquest any millora encara més l'oferta de restauració orgànica i vegetariana.
A l'edició d'enguany hi repeteix com a cap de cartell Erlend Øye, líder de la banda noruega Kings of Convenience, aquest cop en solitari. L'urugaià Jorge Drexler presentarà al Poble Espanyol el seu segon treball, Bailar en la cueva (Warner, 2014). També hi seran presents el músic suec José González i les seves melodies càlides i oníriques. González es va donar a conèixer internacionalment gràcies a la seva deliciosa versió de "Heartbeats", originàriament de The Knife. Els divertidíssims Pompeya, l'excepció indie provinent de Rússia, arriba al Bona Nit amb una proposta que combina perfectament funk, pop i música disco. El toc de casa el posarà Raydibaum. El grup que lidera Valen Nieto celebra 10 anys de carrera, en els quals els barcelonins s'han anat alliberant a  a poc de les pautes marcades pels seus grans referents per trobar un so característic. 
Les últimes entrades per al Bona Nit Barcelona encara es poden aconseguir al web del festival.
Arxivat a: Enderrock