Love of Lesbian s'endinsen en una aventura teatral

'Miralls i miratges' s'estrenarà l'11 d'octubre

| 16/07/2014 a les 12:00h

Els barcelonins Love of Lesbian acabaran el 2014 darrere el teló. Després d'una gira estiuenca dedicada a l'extroversió absoluta, els de Santi Balmes han decidit acabar l'any amb un espectacle visual en què tocaran les seves cançons més introspectives i melodramàtiques.
Love of Lesbian Foto: Juan Miguel Morales

"Nada", "Historia de una hache que no quería ser muda", "Música de ascensores", "Limusinas" o una versió tango de "Club de fans de John Boy" amb què el grup ja va sorprendre a la seva gira de l'any passat seran algunes de les cançons que es podran escoltar a Miralls i miratges, el concert teatralitzat que Love of Lesbian oferiran d'octubre a desembre. Amb aquesta gira el grup vol "mimar el fan de tota la vida, potser el fan més seriós o més procliu a buscar la poètica", explica Santi Balmes.
L'actor i cantant Guillem Albà ha estat l'encarregat de fer l'aportació teatral al repertori de Love of Lesbian. "Hem intentat trobar un sentit a tots els temes i musicalment veure on ens portaven", explica. Malgrat tot, l'obra no tindrà un guió ben definit, sinó que el text serà "més aviat residual" i estarà al servei del fil argumental que lligarà el concert: els efectes visuals. En aquest sentit, asseguren que l'escenografia serà molt senzilla. Caixes de cartró, titelles, ombres i petits trucs molt artesanals aniran construint l'skyline d'una ciutat que situarà l'espectador en un àmbit urbà i oníric semblant al que els barcelonins van dibuixar al seu darrer àlbum, La noche eterna. Los días no vividos (MusicBus / Warner, 2012).
L'espectacle encara ha de tancar algunes dates, però de moment passarà per Sant Cugat (11 d'octubre), Vic (18 d'octubre), Manresa (25 d'octubre), Terrassa (25 d'octubre), Granollers (31 d'octubre), Girona (1 de novembre), Madrid (7 de novembre), Càceres (8 de novembre) i Alacant (14 de novembre) i acabarà amb un xou a l'Auditori de Barcelona el 14 de desembre.
Miralls i miratges tancarà un any molt intens per als barcelonins, que també han anunciat que el 2015 es retiraran a un segon pla. L'any vinent el grup es dedicarà a treballar en el nou disc i a oferir algun concert a l'Amèrica Llatina, però no actuarà a l'Estat espanyol.
Arxivat a: Enderrock