Joan Garriga i la Simfònica d'Alaquàs a l'Off the Record

Hi actuaran el 23 de juliol a la sala Barts

| 20/07/2014 a les 07:00h

Joan Garriga, artífex de La Troba Kung-Fú, tancarà el cicle 'Off the Record' que el festival Grec ofereix a la sala Barts el proper 23 de juliol. Ho farà acompanyat de la Unió Musical d'Alaquàs, una formació del País Valencià amb la qual presentarà un espectacle cent per cent Mediterrani.
La Troba Kung-Fú

El cicle l'inaugurava el 16 de juliol el nord-americà Josh Rouse amb un concert entre el folk i el pop amb certs tocs de country. Ivan Ferreiro és un altre dels convidats, que el 20 de juliol pujarà a l'escenari amb la sola companyia d'un piano i oferirà una relectura de cançons de tots els temps.
El 23 de juliol serà el torn
Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) i la Simfònica d'Alaquàs. Les dues formacions uniran esforços per trobar-se i produir una foguera musical en el marc del festival Grec de Barcelona, en què tenen la intenció de convertir la sala Barts en un envelat "on la processó més sentida donarà pas a la revetlla més ballada". Tots dos es barrejaran per fer un viatge musical d'anada i tornada entre Catalunya i València, aprofitant que totes dues formacions beuen de la Mediterrània i comparteixen la passió per una cultura feta de música, festa i un foc que crema i purifica.
La venda d'entrades anticipades es farà a través del Palau de la Virreina, les taquilles de la sala Barts i el web del Festival Grec.
Arxivat a: Enderrock