Hi haurà Canet Rock 2015

Josep Maria Mainat ha confirmat una segona edició del festival

| 16/07/2014 a les 12:20h

En una entrevista aquest matí a El Món a RAC1, Josep Maria Mainat ha confirmat que hi haurà una segona edició del Canet Rock el 2015. 
 Canet Rock 2014 Foto: Xavier Mercadé

Després de l'èxit del retorn del Canet Rock, celebrat el darrer 5 de juliol, aquest matí s'ha confirmat que l'organització ja està pensant en la propera edició del festival. Ho ha confirmat Josep Maria Mainat al programa de Jordi Basté.
25.000 persones van assistir en la recuperació d'aquesta cita històrica, i l'organització va valorar molt positivament l'esdeveniment, tot i que van reconèixer els problemes de connectivitat i les deficiències en el servei de bars i lavabos, que volen resoldre de cara a aquesta propera edició: "Tot i els problemes amb els bars i les telecomunicacions, el Canet Rock ha tornat i ho ha fet amb la força que es mereixia un esdeveniment com aquest. El que vam viure dissabte a la nit, tant a dalt com a baix de l'escenari, ha fet del Canet Rock 014 un concert històric!", deia l'organització del festival.

Reviure la cita
A Enderrock.cat podreu visitar les tres galeries fotogràfiques que us permetran reviure el festival: una primera amb fotografies de Xavier Mercadé del que va passar damunt l'escenari, una altra del mateix Mercadé del públic i backstage del festival, i una de darrera de Vicens Tomàs.
Arxivat a: Enderrock