L'aperitiu electrònic de l'ERA

Serà el 19 de juliol amb 12 hores de música ininterrompuda

| 19/07/2014 a les 06:59h

L'Era Electrònica és un pas més enllà en el projecte de l'ERA, i té com a objectiu premiar els amants de la música electrònica, centrant els esforços a aconseguir un festival diürn però amb l'esperit de la nit. La cita serà el 19 de juliol a Llagostera.
Anímic Foto: Xavier Mercadé

La versió més electrònica del Festiva L'Era s'inspira en les pool parties americanes per oferir 12 hores de música al recinte VIP de la Masia Can Gascons, lloc on el 30 d'agost tindrà lloc el festival principal amb We Are Standard, Anímic, El Petit de Cal Eril, Baths o Simian Mobile Disco, entre d'altres. En aquesta prèvia al gran esdeveniment, els assistents podran gaudir de la música en directe mentre fan un capbussó a la piscina i gaudeixen de les vistes del meravellós entorn rural que ofereix Llagostera.
La festa correrà a càrrec de Clip!, Wooky, Inuit, Fort Romeau, Nev.Era, The Option B i Reflectori, i l'entrada a l'Era Electrònica estarà limitada a 350 persones, cosa que li dóna cert caràcter exclusiu. L'esdeveniment tindrà lloc de 12 a 24 h del dissabte 19 de juliol, i l'organització ha posat a disposició dels assistents una flota d'autobusos que sortiran des de la sala Apolo de Barcelona. Per a més informació, podeu consultar el web del festival.
Arxivat a: Enderrock