Últims deu dies de Grec

El festival tancarà el 31 de juliol

| 21/07/2014 a les 07:00h

El festival Grec ocupa l'agenda barcelonina del primer a l'últim dia de juliol. Queda poc més d'una setmana i mitja per al tancament de la cita estiuenca, però encara falten molts artistes per passar pels escenaris del Teatre Grec, la sala Barts i el Jamboree.
Els Amics de les Arts Foto: Arxiu Enderrock
Bobby McFerrin omplirà d'optimisme el Teatre Grec amb el seu tema més conegut, "Don't Worry Be Happy". El que va inspirar tota una generació de beatboxers i cantants a capel·la actuarà el dilluns 21 de juliol, mentre que la música emotiva i delicada de l'islandès Ólafur Arnalds sonarà a la Sala Barts.
Encara queden una quinzena d'actuacions destacades fins que la combinació de jazz i flamenc de Chano y Josele doni per tancada la part musical del festival. Dimarts 22 de juliol la Barts viurà el retorn d'Adrià Puntí, que presentarà al públic cançons noves i de sempre. El folk de Renaldo & Clara serà el protagonista dels concerts en petit format el 25 de juliol, i en dos dies consecutius els seguiran la cantant Maria Rodés i el xou acústic de Caïm Riba. Els concerts en petit format els tacaran Guillem Roma (29 de juliol) i Èric Vinaixa (30 de juliol).
Una de les actuacions més esperades és la d'Els Amics de les Arts, que un cop més portaran als escenaris la seva selecció d'històries musicades, amb especial protagonisme dels temes del seu darrer disc, Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014).
Arxivat a: Enderrock