Més Enderrock TV

Renaldo & Clara, Bonobos i Teràpia de Shock entre els convidats

| 21/07/2014 a les 12:00h

La temporada d'Enderrock TV s'acaba el proper divendres 1 d'agost: aquestes darreres dues setmanes vindran, com sempre, carregades de música. Avui Renaldo & Clara són els protagonistes musicals de L'Illa de Robinson.
 Renaldo & Clara Foto: Noemí Elias

Com cada dilluns, la tertúlia conduïda per Eduard Berraondo tindrà la seva secció musical: aquesta vegada el periodista Jordi Martí passarà per la taula de debat per presentar els dos darrers números de la revista 440 Clàssica. I per posar el punt i final al programa, la música de Renaldo & Clara en serà protagonista: la banda encapçalada per Clara Viñals presentarà el seu primer llarga durada, Fruits del teu bosc (BankRobber, 2014).



El dimarts la periodista Elisenda Soriguera entrevistarà Bonobos al plató d'El Punt Avui Televisió: la jove banda de Centelles presentarà les cançons del seu primer disc, Animalànima (RGB suports). L'equador de la setmana musical serà per a Teràpia de Shock: el grup presentarà una gira d'estiu titulada 4, 3, 2, 1... poc abans d'oferir el segon concert del tour.



Dijous Pere Mercader interpretarà el tema "Vull ser com tu": Llumins és el debut discogràfic d'un músic que compagina la seva faceta de cantautor amb la de teclista del grup Itaca Band. Mercader diu que el disc parla de "les petites coses que ens canvien la vida, perquè la força d'un llumí és incalculable". 
La setmana es tancarà amb la música dels Pirineus d'El Pont d'Arcalís: el grup ja està preparant les cançons del nou disc que presentarà a l'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, aquesta vegada amb un recull de cançons tradicionals de la vall d'Andorra.



A la pestanya de televisió del web també podreu recuperar tots els capítols emesos fins ara. Oques Grasses, AspencatPatch, Iagoalaiaga i Miquel Vilella són les darreres incorporacions al web: tots ells van passar la passada setmana pel plató d'Enderrock TV.
Arxivat a: Enderrock