El Mas i Mas enceta l'última setmana

El festival acaba el 31 d'agost

| 25/08/2014 a les 07:00h

El festival que carrega l'agost barceloní de música de tots els estils afronta una recta final plena d'emocions. El Mas i Mas d'enguany ha programat prop de 300 actuacions per diferents escenaris de la ciutat.
Vestard Shimkus
Una de les actuacions més esperades dels darrers set dies de Mas i Mas és l'últim dels tres concerts de piano sol que se celebraran a la sala gran del Palau de la Música. Si el primer venia de la mà de la barcelonina Alba Ventura i del segon se n'encarregava el gironí Lluís Rodríguez Salvà, el tercer recital a l'emblemàtica sala proposa un artista que ve del nord i que ha enlluernat la crítica amb la seva marcada personalitat: el letó Vestard Shimkus. El 2009 va seduir els melòmans catalans i va guanyar a Barcelona el Concurs Maria Canals. Va ser un esperó immillorable per agafar volada, gravant set discos i donant-se a conèixer pel seu estil, capaç d'integrar en la clàssica referències a la música improvisada i el jazz, així com d'eixamplar el seu repertori amb composicions pròpies. Al Mas i Mas interpretarà un programa d'altura amb obres de Schubert i Rakhmàninov.
Mike Sánchez i la Barcelona Big Blues Band acompanyats de Dani Nel·lo, l'òpera de Francis Poulenc sobre text de Jean Conteau, Gemma Humet o el Trio Arriaga són algunes de les actuacions que encara han de passar pels escenaris del Mas i Mas pel que fa a la clàssica.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz