El Trio Arriaga tanca el Mas i Mas més clàssic

Actua al MUHBA el 31 d'agost

| 29/08/2014 a les 06:59h

El cicle de sessions 30 Minuts de Música al Museu, enguany conduït pel lema Música, guerra i pau, es tancarà amb una formació cambrística excepcional: el Trio Arriaga. Cadascun dels vessants del Mas i Mas acabarà el proper 31 d'agost.


En el camp de la clàssica i sota la direcció artística de Xavier Chavarria, el Museu d'Història de Barcelona ha tornat a ser còmplice del festival Mas i Mas acollint les sessions del cicle 30 Minuts de Música al Museu; una fórmula consolidada que, cada tarda i en tres torns de mitja hora cadascun, ofereix tastos de qualitat que presenten la música en bones condicions i la situen en el seu context històric. Enguany el lema que condueix el cicle és Música, guerra i pau, amb tots els programes dedicats, d'una manera o altra, a músiques fetes en temps bèl·lics i marcades per les nombrosíssimes guerres en què ha caigut la humanitat al llarg dels segles. El Trio Arriaga, referent de la seva generació i autor d'un disc dedicat a la música catalana per a trio del segle XX, oferirà el 31 d'agost un programa amb obres d'autors catalans i espanyols que il·lustra la música escrita durant els anys que envolten la Guerra Civil.
El veterà DJ i productor Zero tancarà el festival al Moog pel que fa al tecno i Danny Doriz Quintet portarà al Jamboree l'essència de Le Caveau de la Huchette, agermanant d'aquesta manera París i Barcelona. La sala Tarantos, per la seva part, acollirà també el 31 d'agost la darrera de les actuacions de la formació flamenca Nino de los Reyes Punta y Tacón.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz