El Palmfest ja en suma nou

Se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de juliol

| 24/07/2014 a les 07:00h

La novena edició del festival independent de l'Hospitalet de l'Infant engega el 24 de juliol amb un cartell ple de joies per descobrir i notables novetats: nova app i pool parties. A més, es mantenen els abonaments a preu reduït per als col·lectius amb pocs recursos.
Mishima Foto: Noemí Elias

Sobre l'escenari Twinpalm obriran el festival algunes de les formacions més prometedores de l'escena independent actual: el pop aspre amb aires new wave d'Ornamento y Delito, el shoegaze de classe amb regust australià de Dead Parties i l'electrònica analògica orientada a la pista de Lasers formen la primera entrega d'un festival que reunirà durant tres jornades algunes de les propostes més interessants del panorama actual.
La resta de dies desembarcarà al Palmfest el gruix de la programació, capitanejada pels britànics Inspiral Carpets i els francesos Tahiti 80 i amb artistes de casa com Mishima, Delafé y las Flores Azules, Maika Makovsk i Mendetz. Completen el castell El Último VecinoExonvaldes, Jose DomingoLos Tiki Phantoms, a més dels dijeis Victor Olle, Pin&Pon djs, Pegatas, Lucient + Tutu, Xavi Mateu i Carlos BayonaLa Movida Madrilona i Figa.

Novetats
L'organització ha posat a l'abast dels assistens una aplicació on es podran consultar els horaris, com arribar al recinte, informació sobre els artistes, els serveis i l'allotjament, i a més permetrà compartir fotografies a través de les xarxes socials.
Tanmateix, l'any passat el Palmfest ja va dur a terme una profunda reformulació de les activitats diürnes. Aquest 2014 es repeteix la fórmula de les pool parties, on les tardes de divendres 25 i dissabte 26 uns refrescants banys aniran acompanyats de concerts semiacústics d'alguns artistes. També es mantenen els abonaments a preu reduït de 25 euros per als col·lectius amb dificultats econòmiques, aturats i joves menors de 22 anys.
Arxivat a: Enderrock