Aspencat aterren a la Mercè

Hi actuaran el 20 de setembre

| 14/09/2014 a les 06:59h

Aspencat s'endinsen a l'Antimatèria Tour 2014, una segona gira de presentació del disc Essència (autoeditat, 2013) que els ha portat per diversos festivals i ara els durà a les festes de la ciutat comtal, en el marc del BAM: els valencians actuaran el 20 de setembre al Parc del Fòrum amb La Pegatina.
Apencat Foto: Arxiu

L'Antimatèria Tour 2014 recalarà a les Festes de la Mercè de Barcelona després d'haver passat per festivals d'arreu del país. Emmarcat dins el BAM, seran a la ciutat comtal actuant al Parc del Fòrum el proper 20 de setembre. A l'escenari estaran acompanyats de La Pegatina en una nit on la festa i la disbauxa semblen assegurades.
Amb l'Antimatèria Tour 2014, Aspencat volen presentar la part d'Essència (autoeditat, 2013) més electrònica i contundent que encara no tocaven en directe. A l'escenari hi haurà notables diferències amb les seves actuacions anteriors, amb una posada a escena especialment cuidada. En definitiva, donaran un nou impuls, també als temes més clàssics, que experimentaran alguns canvis per ser adaptats a l'energia i la força del directe.
AlimentDesert, El Remolon + VJ Ovideo Opendesktop, El Último Vecino, Frida Sundemo, Ibibio Sound MachineMariam The BelieverModern Baseball, Moodoïd, NONONO, Postilionen, Protomartyr, Seinabo SeyViento Smith, Young Fathers i Zhala són els primers noms confirmats del BAM i Mercè Música.
Arxivat a: Enderrock