Es busca el millor poema musicat

Oberta la convocatòria pel VII Premi Miquel Martí i Pol

| 28/07/2014 a les 07:00h

 Fins a l’11 de setembre hi ha temps per presentar candidatures al VII Premi Miquel Martí i Pol del Certamen Terra i Cultura, impulsat pel Celler Vall Llach. S'hi poden presentar totes les musicacions de poetes en català publiades l'últim any des de l'11 de setembre.
 Toni Xuclà i Gemma Humet, guanyadors del 6è Terra i Cultura Foto: Xavier Mercadé 

L’any passat va guanyar el duet Toni XuclàGemma Humet per l’adaptació del poema d’Espriu “Aquesta pau és meva”, inclosa al disc Amb música ho escoltaries potser millor (Picap, 2013). El jurat, encapçalat per  Lluís Llach, té en compte totes les musicacions de poetes en català publicades l’últim any des de l’11 de setembre del 2013, a més de les gravacions presentades directament al Celler (c/ Pont 9, 43739 Porrera).
El jurat es reunirà a la tardor, i es farà una presentació pública de l’entrega del premi el 18 de novembre. A final d’any també es presentarà un nou portal a internet, en substitució dels llibre-CD editats fins ara, que serà un renaixement del web Música de Poetes, i que inclourà les novetats poeticomusicals de la temporada i una base de dades amb les cançons que es basen en musicacions de poetes en català. Al web tindrà una presència destacada l’activitat 2.0 i les xarxes socials, i inclourà un apartat del Certamen Terra i Cultura.

Arxivat a: Enderrock