Maria del Mar Bonet inaugura el cicle Born Centre Cultural

Actuarà divendres 1 d'agost

| 30/07/2014 a les 07:00h

El cicle, anomenat "Sona el món i torna al Born", és una de les novetats de la 12a edició del festival Mas i Mas. Els concerts pretenen apropar el públic nacional i el visitant que arriba a la ciutat a algunes de les millors propostes sorgides al país, i al mateix temps, amb sabors, colors i textures d'arreu del món.
 Maria del Mar Bonet Foto: Juan Miguel Morales

Inaugurarà el cicle estival Maria del Mar Bonet , a la Sala Moragues del Born Centre Cultural. Acompanyada del músic valencià Borja Penalba , presentarà una selecció de cançons pròpies i de diversos poetes que ha muscat, entre d'altres Rosselló-Porcel. A més d'iniciar el nou cicle que s'incorpora aquest any al Festival Mas i Mas, aquesta inauguració recupera la tradició dels concerts d'estiu que Bonet feia a la Plaça del Rei. Aquest concert es repetirà el dissabte 2 d'agost a les 19.30.
La intenció del cicle és que a un espai multicultural com és l'antic Mercat del Born es barrejin músiques de procedències ben diferents. En aquest cas seran la cançó mediterrània, el jazz, el tango, la música africana, la brasilera i la clàssica.
Arxivat a: Enderrock