Cap de setmana idíl·lic al Festival'Era

El 29 i 30 d'agost a la Masia Can Gascons

| 27/08/2014 a les 06:59h

El Festival'Era és un nou concepte de festival de música alternativa i electrònica que es du a terme a la Masia Can Gasons, a Llagostera (el Gironès). La segona edició de l'esdeveniment pretén consolidar-lo com una de les opcions per tancar la temporada de cites musicals estiuenques.
El Petit de Cal Eril Foto: Arxiu BankRobber

La programació ofereix una cuidada combinació entre grups i dijeis emergents, que compartiran escenari amb artistes ja consolidats del panorama nacional. Són caps de cartell Simian Mobile Disco, reis de l'electrònica psicodèlica; el californià Baths i la banda alternativa We Are Standard. També hi seran presents les fomacions catalanes Anímic i El Petit de Cal Eril, un dels millors directes del panorama nacional. També hi haurà propostes més folk (Cuchillo), blues (Johnny Card) i, per descomptat, electròniques (BeGun, Thalab, Brigitte Laverne, Lasers, I Am Dive, Johnny Quid, Corrientes Circulares dj's i DJohnston).
El Festival'Era es durà a terme els dies 29 i 30 d'agost. El divendres 29 se celebraran tres concerts gratuïts (Anímic, Raydibaum i Dead Parties), que acompanyats d'un dijei actuaran a la plaça Major de Llagostera de 21 a 03 h. Durant el dia següent, dissabte 30, els grups desfilaran pels escenaris de Can Gascons de 17 a 06 h.
Arxivat a: Enderrock