Música, piscina i paella a Banyoles

El 23 d'agost, una proposta per apaivagar la calor

| 21/08/2014 a les 07:00h

La Masia Can Serrallonga, a Banyoles, acollirà el 23 de juliol una jornada d'allò més estiuenca: un dissabte de piscina, paella i concerts on l'única cosa imprescindible serà portar un banyador i una bona dosi de crema solar.
  Vàlius Foto: Marc Ibañez

La festa començarà a les 12 h, amb un vermut, tindrà una banda sonora en directe i un preu de 10 euros, amb els quals es finançarà l'arròs que prepararà allà mateix la gent de la Paella Viatgera. Hi tocaran
Iepi, Rombo, Sam and Cooke, Santa Rita, Vàlius, The Seihos i algun DJ encara per confirmar. A partir de les 22 h, la festa continuarà al Bar 800 de Banyoles.
La Masia Can Serrallonga és un allotjament rural independent amb un magnífic paisatge (la seva altitud permet veure vistes panoràmiques, l'estany de Banyoles, tot l'Empordà i el golf de Roses. La família que la porta es dedica a la cria de cavalls de pura raça espanyola, i a Can Serrallonga hi ha poltres d'un, dos i tres anys d'edat que estan a punt per a la doma. Una proposta per passar la calor amb bona música en un entorn natural.
 
Arxivat a: Enderrock