Orxata i La Gossa Sorda actuaran al Meruts festival

La cita valenciana arriba a la 8ena edició

| 12/08/2014 a les 06:59h

L'any passat es va batre el rècord de públic amb 3.000 assistents corejant les cançons de grups com La Raíz, i enguany els encarregats de fer ballar Ontinyent seran Orxata, La Gossa Sorda, Auxili, Gàtaca i La Sra. Tomasa.
 La Gossa Sorda Foto: XEPO W. SANCHES

L'Assemblea de Joves Meruts, juntament amb l'Ajuntament d'Ontinyent, organitzen un any més una festa alternativa que dóna el tret de sortida a les festes de moros i cristians de la localitat. La jornada començarà amb un seguit de tallers i activitats vespertines i cap a les 22 h s'obriran les portes del recinte dels Camps de la Puríssima on tindran lloc els concerts. 
Des de Pego, La Gossa Sorda presentarà La Polseguera (Maldito Records) en una nit on compartiran cartell amb OrxataSound Systema. Els barcelonins La Sra. Tomasa debutaran al Meruts festival amb el seu toc exòtic de mestissatge electrònic. El cartell el completen dos grups locals, la banda de reggae Auxili i el grup de mètal Gàtaca.
El preu de l'entrada anticipada és de 7 euros i 10 a taquilla. Les podreu adquirir als següents punts de venda: museu Internacional de Titelles (Albaida), llibreria Llorens (Alcoi), llibreria Al Vent (Banyeres de Mariola), llibreria Ambra (Gandia), casal Jove (Ontinyent), La Llibreria (Ontinyent), Discos Oldies (València) i llibreria La Costera (Xàtiva). En el cas de l'ateneu popular Ca la Mera (Ontinyent) l'entrada val 6 euros.
Arxivat a: Enderrock