Nou disc de la Cobla Catalana dels Sons Essencials

Es presenta al Museu d'Història de Catalunya el dimecres 30 de juliol

| 29/07/2014 a les 06:59h

La Cobla Catalana dels Sons Essencials que lidera Marcel Casellas presenta el seu segon treball d'estudi, anomenat Terra d'espores (Picap). L'esdeveniment serà a les 22 h del dimecres 30 de juliol al Museu d'Història de Catalunya, dins del cicle Via fora els adormits.

Cobla Catalana dels Sons Essencials

Després d'haver presentat el primer espectacle arreu del territori, La Cobla Catalana dels Sons Essencials s'ha tornat a tancar a l'estudi i ha sortit amb un àlbum anomenat Terra d'Espores. La Cobla és una formació única que barreja sonoritats i color de la cobla amb percussions i ritmes d'arreu de la Mediterrània. En definitiva, tenen un repertori per no deixar a ningú indiferent: de la rumba al ball pla, la sardana, ritmes trencats, la jota o el contrapàs, passant per un folk melòdic únic i sorprenent.
El lloc escollit per a la presentació ha estat el Museu d'Història de Catalunya, que dimecres 30 de juliol veurà el disc presentar-se per primer cop al públic. El saxofonista Llibert Fortuny, el romancer Jaume Arnella i l'acordionista i glosador Carles Belda pujaran a l'escenari especialment per a l'ocasió.
Arxivat a: Enderrock