Ulleres de vinil: estiu musical!

Penja les teves fotografies musicals d'estiu amb l'etiqueta #EnderrockTracks i guanya unes ulleres de sol

| 01/08/2014 a les 11:30h

Volem veure com vius la música durant el mes d'agost: no pares d'anar de concerts? Ets més de connectar l'iPod a la platja? Poses la minicadena a tot drap per sentir la música des del balcó? Durant tot el mes pots penjar les teves fotografies musicals a TwitterFacebook o Instagram amb l'etiqueta #EnderrockTracks, i entraràs en el sorteig d'una de les tres ulleres Trackswear que sortegem. Escapa't del sol amb unes ulleres molt musicals!


Amb vinils vells (i fusta) es fabriquen les noves ulleres de sol Tracks: una marca barcelonina que ha dissenyat unes ulleres de sol úniques. Francesc Abad és el melòman (i empresari) que ha sumat el reciclatge de vinils amb la fusta del bedoll finlandès per tal de crear ulleres de sol. La primera col·lecció de la marca es diu, precisament, Music Place, i s'inspira en diverses ciutats del món emblemàtiques per la seva música com New Orleans, San Diego o Londres. I per celebrar l'estiu amb els lectors d'enderrock.cat engeguem el concurs #EnderrockTracks, per tal de sortejar tres parells d'ulleres musicals!

Bases del concurs
a) Penja les teves fotografies a Facebook , Twitter o Instagram amb l'etiqueta #EnderrockTracks. 
b) Entraran dins del sorteig totes les fotografies que es pengin entre el divendres 1 i el diumenge 31 d'agost.
c) S'escolliran les tres fotografies guanyadores durant el mes de setembre, i s'anunciaran els guanyadors a través d' enderrock.cat .
d) Participaran en la tria del jurat totes les fotografies que incloguin alguna referència musical.
e) Els guanyadors rebran a casa seva (enviament nacional) una de les tres ulleres que sortegem: Berlín, London i San Diego, edició especial Enderrock. Si tens alguna preferència de model, especifica-ho utilitzant el hashtag #Berlin, #London o #SanDiego.
f) Les fotografies que participin del concurs podran ser difoses a través d'enderrock.cat i les xarxes socials d'Enderrock i TracksWear.

Arxivat a: Enderrock