Mox, Guillem Roma, Rot i El Senyor Sequâh finalistes al concurs Sons

El 9 d'octubre actuen a la Fira Mediterrània

| 01/08/2014 a les 14:24h

La VII edició del Concurs Sons de la Mediterrània ja té finalistes: Mox, Guillem Roma, Rot i El Senyor Sequâh. La final tindrà lloc a l'Envelat Damm de la Fira Mediterrània de Manresa, el proper 9 d'octubre.


MOX
Música amb estil des de l'Horta de València. El grup de Puçol Mox fon a la seva manera cant d’estil valencià amb una manera particular d’entendre el rock and roll en peces com “Albà Anti Reivindicativa”, una particular “Riberenca”, l’u i el dos “Carrer Palau” i inclús una “Marxa mora”, totes incloses en el treball autoeditat Palifonies.


 
GUILLEM ROMA
El músic osonenc Guillem Roma s’acompanya de la Camping Band Orchestra , una formació colorista i flexible, per presentar cançons pròpies que respiren imaginació i vitalitat. Aquest intèrpret que ha viscut temporades a Mèxic i Cuba incorpora trets d’estils musicals diversos: sons mediterranis, música mexicana, aires balcànics…


 
ROT
Nascut a principis de l’any 2012, Rot és un grup de joves pirinencs establerts a l’Alt Urgell amb un repertori format principalment per temes propis, composats per Josep 'Pepon' Vilarrubla , on es fusionem el folk amb estils com el funk i el reggae, i també versions de temes tradicionals d’arreu del món.

 
EL SENYOR SEQUAH
El Senyor Sequâh és un trio de Sabadell que interpreta amb guitarres i percussió un repertori de temes propis i veu personal; cançons d’ambients diversos, del més íntims als més enèrgics, que incorporen tocs de deixos aflamencats, elements del funk, la calidesa acústica del folk, etc.







Arxivat a: Enderrock