Els Pets, La Gossa i Sanjosex per la Diada

Un cop hagi acabat la "V" engegarà la Festa per la Llibertat

| 26/08/2014 a les 07:00h

La música serà la protagonista al passeig de Lluís Companys la Diada Nacional de Catalunya: aquesta vegada, després de la celebració de la gran "V" que vol omplir de gent la Gran Via i la Diagonal barcelonines, la festa continuarà amb tres concerts.
Els Pets Foto: Juan Miguel Morales

Les tres propostes musicals per a la cita d'enguany a l'Arc del Triomf mostren tres propostes ben diferents de l'escena musical catalana: per una banda es podrà gaudir en directe de les històries musicals de Lluís Gavaldà al capdavant d'Els Pets. Els de Constantí presentaran les cançons de L'àrea petita (RGB Suports, 2013), Premi Enderrock 2014 al millor disc de pop del 2013. I del pop es passarà al punk-rock amb una proposta capdavantera al País Valencià: La Gossa Sorda seran a la Festa per la Llibertat per presentar el seu darrer disc, La polseguera (Maldito Records), publicat al juliol. El final de festa serà per al bandautor Carles Sanjosé: Sanjosex presentarà Festival (BankRobber, 2014), un disc festiu per completar la diada.
Els concerts de la Festa per la Llibertat s'emmarquen dins la campanya 'Ara és l'hora', que continua amb la crida per omplir tots els trams de la Via Catalana 2014, que vol dibuixar una gran V entre la Diagonal i la Gran Via de Barcelona.
Arxivat a: Enderrock