Xeic! engeguen el curs d'Enderrock TV

La secció del programa l'Illa de Robinson torna avui de vacances

| 25/08/2014 a les 15:00h

Torna el curs televisiu a El Punt Avui Televisió: avui L'Illa de Robinson es posa de nou en marxa amb Eduard Berraondo al capdavant. És un retorn vacacional carregat de música: aquesta setmana passaran per Enderrock TV Xeic!, Alessio Arena, Acousters, Saltors i Monterey
 Xeic! Foto: Arxiu Enderrock

Avui ens visita al plató Xeic!: el grup de les terres de l’Ebre hi presentarà les cançons del seu quart disc, Batecs (autoeditat). El clip “Tornarem” ja ha sobrepassat les 150.000 visualitzacions, i ara han fet la versió audiovisual de la cançó “Batecs”, que avui encapçalarà la seva aparició a L'Illa de Robinson.
Dimarts el protagonista d'Enderrock TV serà el disc Bestiario familiare, que ha estat enregistrat entre Barcelona i Nàpols, obra d’Alessio Arena. El disc està dividit en un dues parts: la primera, 'Avui’, té per protagonista la seva sonoritat actual; la segona, ‘Alere’, escenifica el record. El músic parlarà d'aquest treball i interpretarà, acompanyat de Toni Pagès, el tema "Cançó de bressol per a un nen de 100 anys".
El segon disc dels gironins Acousters es titula De primavera i ràbia (autoeditat), i dimecres ens el presenten a El Punt Avui Televisió. Després de publicar ‘Darrere a porta’, ara el grup ha volgut fer un disc més madur i realista.
Dijous la guitarra serà la protagonista: els germans Jaume i Oriol Saltor, músics de La Porta dels Somnis, presenten el seu tercer disc instrumental com a Saltors, titulat Acústic a Aurha (DisMedi, 2014).
Jordi Mourelo i Oest Esteve ens visitaran divendres per presentar la proposta musical de Monterey, que han enregistrat el seu primer disc homònim als Estudis La Pobla amb Josep Maria Llonguera 'Llongue' (del grup La Madam).
Arxivat a: Enderrock