Cap de setmana retro a càrrec de Gambeat

Barcelona es converteix el 4, 5 i 6 de setembre en la capital dels sons d'un altre temps

| 02/09/2014 a les 06:59h

La tercera edició del festival Gambeat Weekend passarà per diverses sales de la ciutat comtal (l'Heliogàbal i la sala BeCool), portant una bateria d'artistes adscrits a sons del passat. Soul, garatge i rhythm'n'blues seran alguns dels estils que acompanyaran els nostàlgics.
TRAU Foto: Arxiu Enderrock

Els danesos The Youth, una de les sensacions de l'escena dels seixanta europea; els rockers britànics The Masonics & Ludella Black i The Dying Shames; els francesos amants del rhythm'n'blues The Cavement V, i els italians The Magic Cat i el seu gust per la psicodèlia formen el gruix internacional del cartell. Els granadins Al Supersonic & The Teenagers aportaran el toc soul al festival, mentre que els catalans The KongsmenTRAU, un dels grups finalistes del Sona 9, són els artistes nacionals que hi seran presents. El festival portarà a més a més una llarga llista de punxadiscos que posaran música durant les hores de la matinada.
Les entrades de dia estan disponibles a un preu de 20 euros, mentre que l'abonament complet al festival costarà 38 euros.
Arxivat a: Enderrock