The New Raemon, carretera i manta

La banda engega una gira acústica

| 03/09/2014 a les 15:00h

Setembre i octubre es presenten com dos mesos moguts per a The New Raemon. La banda encapçalada per Ramon Rodríguez engegarà dijous 4 de setembre una gira per quasi totes les capitals de la península. A més, estan a punt d'estrenar nou àlbum i acaben de reeditar A propósito de Garfunkel (BCore Disc, 2008).
The New Raemon Foto: Arxiu Enderrock

Després de quasi dos anys allunyats dels escenaris, The New Raemon es presenten de nou davant el públic amb una gira acústica, que començarà el 4 de setembre al Bar Italia de Vilanova i acabarà el dia 16 d'octubre després de dues nits de concerts a l'Heliogàbal de Barcelona. Mentrestant, els de Ramon Rodríguez exploraran la península i començaran a provar com sonen en directe alguns dels temes del seu nou àlbum, previst per a principi del 2015 i que durà el nom de Oh Rompehielos.
A més d'estar a punt d'estrenar disc, la productora BCore ha reeditat l'èxit de la banda A propósito de Garfunkel (BCore Disc, 2008) en vinil en un recull que inclou algunes cançons addicionals. L'edició estarà limitada a 500 còpies i inclourà, amb el nom de Bocetos para Garfunkel, un CD amb algunes de les maquetes que van servir per crear el disc.
Arxivat a: Enderrock