Dues jornades musicals a la Setmana del Llibre en Català

Avui Francesc Pi de la Serra i l'himne "Els Segadors" en seran protagonistes

| 06/09/2014 a les 07:01h

Dissabte 6 de setembre tindrà lloc la presentació del documental de Francesc Pi de la Serra L'home del carrer i del making of de Bon cop de falç, la pel·lícula que explica la història de l'himne nacional català. Diumenge, Cesk Freixas presentarà el seu llibre Paraules per a Gaeta (Tigre de Paper, 2013) amb un concert.


Per anar obrint boca uns dies abans de l'estrena oficial (serà el dimarts dia 9 de setembre a les 23.10 h a TV3), es presentarà en el marc de la Setmana del Llibre en Català el making of del documental Bon cop de falç, la història de l'himne, una coproducció d'Enderrock amb L'Avenç, Clack, Televisió de Catalunya i La Xarxa en forma de documental que convida a seguir la història social i emotiva del país a través d'"Els Segadors".
També tindrà el seu espai 
Francesc Pi de la Serra, que serà present el mateix dia a les 19.30 h per parlar del seu documental L'home del carrer, estrenat al gener d'aquest any. L'home del carrer reivindica per primera vegada la figura i obra del cantautor pioner d’Els Setze Jutges. Cal recordar que el 2014 és l'Any Pi de la Serra, ja que es compleixen cinquanta anys de la seva trajectòria com a pioner de la Nova Cançó i referent indiscutible de la música moderna catalana.
Per últim, Cesk Freixas també serà present a la Setmana per presentar en format concert el seu debut literari, Paraules per a Gaeta (Tigre de Paper, 2013). La cita tindrà lloc diumenge 7 de setembre a les 20.15 h a la plaça de la Paraula.
Arxivat a: Enderrock