Los Barrankillos i Estácio inauguren el setembre d'Enderrock TV

La secció del programa l'Illa de Robinson comença el curs amb força

| 02/09/2014 a les 15:00h

S'acaben les vacances però El Punt Avui Televisió comença el setembre amb les forces renovades. L'Illa de Robinson tindrà com a convidats aquesta setmana Los Barrankillos, Estácio, High Times, Quart Primera i Pearson.


Si ahir Los Barrankillos posaven el punt mestís a la setmana interpretant "Bales de sang", un tast del seu darrer disc, Comer y ladrar (2013), el compositor Benjamín Estácio serà el protagonista d'aquesta tarda per presentar el seu nou treball, Solo y con sombrero (Rock CD Records, 2014). El disc ha estat enregistrat amb companys de professió com Jofre Bardagí, Elena Gadel o Sophia Mel i produït per David Palau, amb una bona nòmina d'instrumentistes al servei d'un cantautor rocker. Estácio oferirà una versió de la seva cançó "Besos", molt ben acompanyat del mateix David Palau.
Demà dimecres la protagonista serà la cançó "Fa calor", el tema que obre Fins que surti el sol (Kasba Music, 2014), el darrer llarga durada de High Times, la banda barcelonina de la Vila de Gràcia. Aquest nou treball conté dotze temes nous, a ritme de ska i reggae. Dijous tornen Pere Jou i Quart primera per recordar-nos amb "El teu amant" els fantàstics guions que van escriure ara ja fa dos anys amb Pel·lícules (Satélite K, 2012), el seu segon treball. Ho farà un mes abans d'una actuació molt especial, la del primer cap de setmana d'ocutbre al festival Petits Camaleons.

 Quart Primera Foto: Arxiu Enderrock

Pearson tancaran la setmana divendres portant-nos de viatge fins a "Corea". El nou grup dels germans Nalváiz (ex-Shitting Milks) té menys d'un any de vida, però ja ha enregistrat Cauen converses pel celobert (RGB Suports, 2014), una 'demo' de presentació que publicaran al setembre i que vol ser un avançament d'un disc que sortirà el 2015.
Arxivat a: Enderrock