The Mamzelles a la portada de la revista de setembre

Una píndola de Bonobos al número 227: patxanga carinyosa per començar el nou curs

| 02/09/2014 a les 11:07h

El trio barceloní que va ser finalista del Sona 9, amb Que se desnude otra (DiscMedi, 2012), recicla la fórmula amb un segon disc, Tòtem (DiscMedi, 2014). The Mamzelles prima la part musical per damunt de la teatral, en un treball que han produït Santos & Fluren i que està emparentat amb el so de les ‘pop girls’ de l’escena actual. Elles encapçalen la revista de setembre, que ve molt ben acompanyada de quatre de les cançons que formen part del disc de la nova revelació de Centelles: Bonobos.



Després del monogràfic Sona 9 amb Copa Lotus a la portada, recomença el curs amb la revista de setembre, que ja podreu trobar al quiosc o en edició digital a l'iquiosc.cat. The Mamzelles, que també van participar en el concurs per a bandes emergents, encapçalen aquest número arran de la publicació del seu segon disc, prevista per aquest mes de setembre.
Ho fan molt ben acompanyades: en aquest número també entrevistem La Gossa Sorda per parlar de la publicació del seu nou disc, La polseguera; el joveníssim quartet vallesà The Crab Apples, a punt de publicar el seu primer disc, i el cantautor de Torrent, Pau Alabajos, que presenta un històric directe enregistrat fa un any al Palau de la Música de València.

A la memòria de Felip V
Tothom ja sap que enguany se celebren 300 anys de la Batalla de 1714: Enderrock se suma a la commemoració de la batalla en la qual els catalans van perdre els drets i les llibertats narrant la crònica dels fets a través de catorze temes del repertori pop-rock català i de les il·lustracions d'Oriol García Quera.

Les primeres informacions del que serà el nou disc d'Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien i Marc Parrot, el 25è aniversari de Kitsch, les darreres novetats de Pep Sala, El Sobrino del Diablo i Carlos Cros, a més dels 10 semifinalistes del Sona 9 o el Destrio a càrrec de Màrius Serra, són algunes de les novetats que trobareu en el número de setembre de la revista.



Una càpsula de Bonobos
La banda de Centelles ha debutat amb Animalànima (RGB Suports, 2014), catorze temes inspirats en la 'patxanga carinyosa', una fórmula musical pròpia que conté tendresa i energia repartida a parts iguals. Aquest és el complex vitamínimc que acompanya l'Enderrock: un extracte de quatre cançons d'aquest primer disc.
Arxivat a: Enderrock