Manel completa el cartell del Mercat de Música Viva de Vic

Actuaran dissabte 20 de setembre

| 02/09/2014 a les 14:59h

El grup català Manel completa el cartell de concerts de la 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre. Els barcelonins s'incorporen a la programació d'enguany, que inclou 59 concerts de grups catalans, estatals i internacionals.
Manel Foto: Arxiu (a)phònica

El concert tindrà lloc a la plaça Major de Vic el dissabte 20 de setembre a les 21.45 h i serà gratuït. Després d'un centenar de concerts, el grup Manel, format per Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé oferirà a Vic un dels darrers directes de la gira de presentació d'Atletes, baixin de l'escenari (DiscMedi/Warner, 2013).
El concert de Manel completarà la nit de dissabte, consagrada al pop-rock català del moment. La vigatana Joana Serrat (20.30 h) precedirà el quartet barceloní amb la presentació de les cançons del seu doble disc The Relief Sessions (autoeditat, 2012). Joan Colomo serà l'encarregat de tancar els concerts a la plaça Major (23.30 h).
També s'incorpora al cartell el Mercat de Música Viva de Vic el trio barceloní Cheetah Brava en substitució dels argentins Sonido Guay Ñeñe. Altres artistes i grups que no faltaran a la cita vigatana són Adrià Puntí, Raimundo Amador, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Marlango, Kepa Junkera, Ian Sala, The Mamzelles, Toni Xuclà, Fundación Tony Manero, els alemanys 12 Hippies i els francesos Zebda.

Semifinal Sona 9
Dissabte 20 de setembre a partir de les 20 h., la Plaça de la Catedral de Vic acollirà la segona semifinal del Sona 9, que en aquesta ocasió acollirà l'indie pop dels Pantaleó, la proposta de pop psicodèlic de Trau a més del power pop olotí de Rock Kills. La nit es completarà a les 23 h. amb el directe de Copa Lotus, guanyadors de l'edició del 2013 del Sona 9.
Arxivat a: Enderrock