Arto Lindsay, Taylor McFerrin i Quico Pi de la Serra al Voll-Damm Festival

El festival de jazz se celebrarà del 10 d'octubre al 30 de novembre

| 04/09/2014 a les 15:00h

Arto Lindsay, Taylor McFerrin i Quico Pi de la Serra són els nous confirmats per a la 46a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Les entrades sortiran a la venda el dijous 4 de setembre.
Quico Pi de la Serra Foto: Juan Miguel Morales

El Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona omplirà la ciutat de noms reconeguts internacionalment durant els mesos d'octubre i novembre. Arto Lindsay, figura cabdal per entendre l'avantguarda musical dels últims 30 anys, actuarà a la sala Luz de Gas el dissabte 1 de novembre. El nord-americà arriba a la ciutat comtal amb un nou treball discogràfic sota el braç: Encyclopedia of Arto (Northern Spy Records, 2014). Les entrades per al seu concert es podran adquirir a partir de dijous 4 de setembre i fins al dia 15 amb un descompte del 25% a través de la pàgina web de The Project.
D'altra banda, el festival també presenta dos cicles temàtics al Harlem Jazz Club. En primer lloc, una nova edició del ja clàssic Veus de Barcelona proposarà un concert cada divendres del 17 d'octubre al 28 de novembre i tindrà com a protagonistes Quico Pi de la Serra (28 de novembre), Adriana Ospina (24 d'octubre) i Jean-Philipper Guy (17 d'octubre), entre d'altres. En segon lloc, aquest any també hi haurà diverses Nits al Harlem, un cicle que donarà cabuda a múltiples disciplines jazzístiques i del qual ja s'ha anunciat el proper avançament: el 13 de novembre pujarà a l'escenari Taylor McFerrin, primogènit del mestre Bobby McFerrin amb una proposta que mira cap al futur des de l'electrònica més actual.
Els nous confirmats se sumen als artistes ja anunciats prèviament, entre els quals hi ha Diana Krall, Paolo Conte, John Legend i Harlem Jazz Club.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz